zaterdag 9 maart 2013

De bibliothecarissen

Een bibliotheek kan uiteraard niet functioneren zonder mensen die erop toezien dat alles gesmeerd loopt en alles in de juiste volgorde ligt. De meter en peter van Olivia zijn dus ook uitgekozen voor het jarenlange toekomstig advies dat ze ons kunnen geven in het grootbrengen van ons eerste nageslacht. Een kleine introductie:
Olivia maart 2013 042Esther (enige, jongere en grotere) zus van Sarah.
Een goeie aanvulling op de ouders in spe wegens niet zo'n lezer (give Olivia a break, right) maar wel enthousiast te krijgen over elke nieuwe kinderfilm (een enthousiasme dat de ouders in spe in de meerderheid van de gevallen niet delen #teveelvuileSTUDIO100zalengekuistophetwerk).
Dik 20 jaar geleden was Esther een poppenmoeder eersteklas en intussen is ze zo goed als afgestudeerd als verpleegkundige. Zorgend is her middle name en bijnamen als Esther van Assisi en Estheir infirmière zijn haar niet vreemd. En nu krijgt z'er 2 nieuwe: Tante/Meter Esther.

Olivia maart 2013 031
Mario, of nonkel Mario zoals hij door ons wel eens wordt genoemd is de broer van de mama van Michael.
Met 2 lieve, brave, welopgevoede pubers in huis is hij geroutineerd in het vaderschap. Wij verwachten bijgevolg van hem de kneepjes van het vak te leren. Al zijn we er zeker van dat hij ook Olivia vanalles zal leren. Fietsen bijvoorbeeld, want dat doet hij vaak en goed in de velden rond zijn huis.
Als Olivia ooit géén stadsmeisje blijkt te zijn, wat nogal problematisch zou kunnen worden met onze rijwoning zonder tuin, dan is ze bij hem en zijn gezin alvast aan het goede adres om skills te leren zoals daar zijn: onbezorgd buiten spelen, trampoline springen, de hond uitlaten en de tuin onderhouden. Dat het daar plezante logeerpartijtjes gaan zijn weten we nu al!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten